lördag 17 april 2010

Dagens Bajen och Dagens Sport

F1 Kvalet: Togs hem av som det nu brukar se ut av Vettel som va i princip överlägsen. Hans stallkamrat Webber start bredvid honom i första led. I andra led Alonso å Rosberg. 3:e led blev McLarens med Button och Hamilton. Det snackas om regn under racet imorgon så då vet man ju aldrig hur det slutar men annars känns segern given för Vettel.

Bajen Fotboll: Det satt långt inne men det blev seger till slut i Svenska Cupen-matchen mot Värmdö IF med 3-2. I matchens 93:e minut skickade Hallenius in kvitteringsbollen som räddade en förlängning för Bajen. Väl där tog det bara en minut innan vintervärvningen Tobias Holmqvist gjorde matchavgörande 3-2 inför rekordpubliken 1 680 åskådare på Värmdövallen. Det var Holmqvists andra mål för dagen. Nyförvärv räddade Hammarby från cupfiasko

Barcelona: Kom inte alls upp i sin vanliga klass och sen spelade även Espanyol riktigt bra i sitt hemma derby mot Barca. Dom lyckades få bort Messi och även störa de andra spelarna så matchen slutade till slut 0-0. Inte bra för barca att tappa poäng för nu kan real komma ikapp men dom har en svårt match mot Valencia... Hejar på dom imorgon.