onsdag 14 april 2010

Dagens Sport

Arsenal: Hade idag borta derby mot Tottenhamn i Premier League. En viktigt match för Gunners som måste vinna för att hänga på i toppen. Tyvärr låg dom under efter första me 1 boll och även fått vermulen skadad inte bra me ännu en på en så lång lista. I början av andra blev det ännu en kalldusch för gunners då tottenhamn gjorde 2-0 i 47:e. I 85:e så gör Nicklas Bendtner 2-1 å reducerar för Gunners men blir nog svårt å vinna matchen me bara 5 minuter kvar. Tyvärr blev det torsk för Gunners som nu nog kan se sig om efter liga segern i år igen... Higlights nedan.

Barcelona: Spelade hemma mot Deportivo La Coruna och det såg ut som vnaligt. Barca hade mest boll hela tiden och Messi va bra som väntat. Barca tog ledningen gneom Bojan i den 16:e minuten. Barca hade 76% bollinehav i första så då förstår ni hur mycket barca har dominerat matchen hittills. Barca spelad på som vanligt i andra också och i 67:e så kan Pedro slå in en fiktig fin lobb till 2-0 efter en snabb omställning då valdez räddat bollen på depo anfall. I 72:a så kan YaYa göra 3-0 på en hörna när han får stå helt själv å ladda. Det blev 3-0 och 75-25 i bollinnehav. Highlights nedan.