söndag 18 april 2010

Dagens Sport

F1: Det blev som väntat ett race i största delen regn men väldigt blandad så dom flesta gjorde massor me depå stopp tex Alonso som gjorde hela 5 st men slutade ändå på en 4:e plats. Vann gjorde Button som höll sig kall hela racet igen och bara gjorde 2 stopp precis som Rosberg som slutade 3:a. 2:a blev Hamilton som jag tycker gjorde en hel del knasiga körningar in och ur depån å borde fått ett straff redan under racet. Vettel som gjorde en dålig start från Pole slutade på en 6:e plats. Totalt så leder Button på 60 poäng före Rosberg på 50 poäng och Alonso/Hamilton på 49:e poäng.

WRC: Loeb vann typ som vanligt WRC rallyt i Turkiet. HAnn vann före Petter och Hirvonen. Kimi slutade 5:a så det går ju bättre å bättre för honom. Totalt så leder Loeb me hela 40 poäng till 2:a Petter som har 53 totalt.

Arsenal: Arsenal spelade bra och såg ut att ha matchen i en liten ask när man ledde me 2-0 efter 48:a minuter genom mål av 0-1 41' Walcott och 0-2 48' Silvestre. Men så helt plötsligt så lyckas Wigan pressa på och Fabianski klantar sig å tappar in 2-1 målet och sen va det helt kört för Gunners då Wigan började spela riktigt bra och till slut kvitterade dom också å sist men inte minst så tog dom ledningen och allt detta inder typ 10:e minuters spel. Så nu är Gunners definitivt ute ur titelracet i år igen. Dags Wenger köper några nya målvakter för så många poäng som dom kostar per år funkar inte om man ska vinna ligan. Gunners mål nedan.

Roma: Hade ikväll en svårt borta match i Rom derbyt mot Lazio. Det va Lazio som började bästa och tog ledningen i den 14:e minuten då Roma försvaret klantade sig. Roma spelade inte alls bra i första halvlek. Men sen i andra så räddade Romas målvakt en Lazio straff och det blev vändningen för sen fick Roma en straff i 53:e som Vucinic satte enkelt i högra hörnet. Ranieri bytte ut De Rossi och Totti i halvtid och det hjälpte också. Även romas andra mål gjordes av Vucinic på en frispark som han stenhårt satte mitt i målet bredvid en chanslös Lazio målvakt i 63:e minuten. Va ett ganska stäkigt derby med hela 10 gula och 2 röda kort. Roma leder som förra omgången totalt me 1 poäng för Inter. Romas mål nedan.

Nascar: Skulle köras ikväll på Texas Motor Speedway (Samsung Mobile 500) men det blev uppskjutet pga regn.