lördag 8 maj 2010

Dagens Sport

STCC: Dahlgren slutade 2:a i race 1 efter Göransson. Rustad fick en knuff av Flash så han fick ingen placering. I race 2 så slutade Dahlgren på en 2 plats även i detta race. I och med dagens resultat så leder han hela stcc på ett ganska stor sätt med 76 poäng mot tvåan göransson på 64 poäng å trean mattias andersson på 39 poäng.

F1 Kvalet: Som väntat så va Redbull bilarna helt överlägsna i dagens kval. Denna gång va webber etta å vettel tvåa å på en tredje plats så rullade hamilton in men han va hela 7 tiondelar efter vettel snacka dominas av Redbull. Blir ett spännande race imorgon då jag tipppar på vettel e sugen å va först in i första kurvan.

Speedway GP: Kördes ikväll i Götet. Det va en ganska blöt bana då det regnat en hel del så va ganska svår kört. Bäst gick det för Andreas som slutade på en 3:e plats. Vann gjorde Bjerre som tog sin första GP seger. 2:a blev Gollob. Totalt så ligger Andreas på en 3:e å Zetterström på en 12:e efter en ganska bra insats ikväll. Sämre gick det för lindgren som inte alls va på hugget.

Barcelona: Spelade borta mot Sevilla i den näst sista omgången av La Liga. Barca satte 2 bollar i första å ledde i halvtid me 2-0 genom mål av Messi i den 5:e och Bojan i den 28:e. Å just då hade real bara 1-1 hemma mot bilbao så just då va barca liga mästare. Bollinnehavet i första va hela 70-30 till Barca på bortaplan. I 62:a så slog Pedro till å tryckte in 3-0 till Barca å nu känns matchen klar. Men helt plötsligt så fick sveilla in 2-0 snabba bollar i mål å nu blev det helt klart match igen me kvarten kvar typ. Å real har gjort 2-1 så just nu blir det avgörande i sista omgången. Å det blev så att barca vann me 3-2 å real me 5-1 så det blir avgörande först i sista omgången. Riktigt spännande. Highlights nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar