söndag 9 maj 2010

Dagens Sport

Nascar: Kördes i natt svensk tid på Darlington Raceway. Det va ett race i elljus. Vinnare blev Denny Hamlin. Jeff Gordon slutade 4:a och Montoya på en 5:e plats.

WRC: Kördes i helgen på Nya Zeeland. Som vanligt var Loeb riktigt bra men denna gång blev han slagen av Latvala som gjorde en kanon sista stärcka och vann med 5.2 sekunder före Ogier och Loeb blev 3:a. Petter bröt på den sista sträckan när han låg på en 3:e plats.

F1: Blev som väntat en Rebull som vann racet (webber) före en något överraskande alonso och med vettel på en 3:e, Hamilton fick punka på näst sista varvet när han låg tvåa. Annars va det ett ganska trist race me inte alls många omkörningar.

Roma: Vann hemma efter lite besvär mot cagliari men tyvärr så vann ju även inter så roma e fortfarande 2:a i serie a. Så blir nog svårt för roma att ta hem ligan nu me bara en omgång kvar. Romas båda måla av Totti. Det första i 79:e å det andra i 83:e på straff. Highlights nedan.


Arsenal: Tog en lätt seger hemma mot fulham med hela ... och slutar me det på en 3:e plats i premier league. Titeln stod mellan chelsea och united och båda vann sina matcher lätt så det blev chelsea som tog hem ligan med 1 poängs marginal. Gunners mål av 1-0 Arshavin (20), 2-0 Van Persie (26), 3-0 C. Baird (37 självmål), 4-0 C. Vela (84).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar