lördag 17 oktober 2009

Dagens Sport

MotoGP Kvalet: Togs hem av Stoner som nu är tebax från skada. Han dominerade och tog polen före Rossi, Pedrosa och Loretzo. Ganska dåliga tider dock efter allt regn som kommit så pole tiden e typ 1,5 sek efter förra årets tid.

Arsenal: Tog idag emot Birmingham hemma på Emirates. Det blev en ganska lätt hemma seger där målen gjordes av Robin van Persie i 16:e, Abou Diaby i 18:e och av Andrey Arshavin i 85:e. Highlights nedan.


F1 Kvalet: I dag från Brasilien, Sao Paulo och Interlagos banan. Kvalet kördes i regn så det blev ju en hel del snurrningar redan efter några minuter så q1 blev röd flaggat å uppskjutet i typ ett antal minuter även q2 blev uppskjutet ett tag pga allt regn som vräkte ned. Liuttzi kör en fet smäll å typ alla hjul har släppt från chassit så det blev rödflagg igen. Till slut så kom Q2 igång igen efter regn uppehållet å nu e det typ sol men fortfarande blött men nu kunde dom köra på intermidiate däcken. När tillslut kvalet blev klart så stod Barrichello som 1:a, Webber 2:a och Sutil 3:a. Kimi blev 5:a. Button bara 14:e och Vettel 16:e. Kvalet drog ut i hela 2.41 minuter. Hoppas på finare väder till racet imorgon.

Speedway GP: Kördes ikväll sista racet för säsongen i Polen på Bydgoszcz banan. Jason Crump säkrade VM-titeln i heat tror det va 15. Gick inte så bra för Lindgren så han får hoppas på ett wildcard till nästa säsong. Finalen vanns av Nicki Pedersen med Adams som 2:a och Ulamek 3:a. Totalt så slutade Johnsson på en 5:a och Lindgren på en 9:e plats.

Barcelona: Spelade ikväll borta mot Valenicia. Det är en mycket svårt borta match och det blev precis det. I första så va Valencia det bästa laget och Barca hade svårt att få igång något riktigt bra spel. I andra så tog Barca över mer och mer men lyckades inte trycka in någon boll så matchen slutade 0-0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar