söndag 18 oktober 2009

Dagens Sport och Dagens Bajen

Nascar: Nattens race kördes på Lowes motor speedway och det va ett riktigt kylslaget race. Racet vanns av hemma foraren Jimmie Johnsson i sim Lowes motorsport bil. Jeff ledde några varv från mål men slutade till slut på en 4:e plats och tappar mot Jimmie som leder "the chase". För Juan Montoya gick det åt skogen totalt och han slutade först på en 35:e plats men totalt ligger han 3:a och Jeff 5:a.

Bajen Bandy: Vann World Cup i Sandviken mot Zorkij med 6-2 och får med det 150k friska pengar inte helt fel. Riktigt kul att Bajen verkar va på gång igen.

Bajen Handboll: Spelade idag hemma i eriksdalshallen mot drott och fick där oavgjort med 23-23.

MotoGP: Racet vanns av Stoner som i princip ledde från start till mål men han var pressad av Rossi hela tiden. Nu behöver Rossi endast 12 poäng för att säkra titeln på återstående race då Loretzo körde av i första kurvan.

F1: Vann racet gjorde Webber med Kubica å Hamilton därefter. Kimi slutade på en 6:e plats.
Grattis till Jenson Button som säkrade titeln totalt med sin 5:e plats idag.

Roma: Tog en tidig ledning borta mot Milan. Redan efter 3 minuter genom Menez. Men tyvärr så får milan en straff när nesta blir fälld på ett klumpigt sätt av burdiso och nästan direkt efter det så gör dom även 2-1. Trots milan får en utvisning i 81:a så lyckas inte Roma kvittera ut det blir torsk med 2-1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar