söndag 11 oktober 2009

Dagens Sport

DTM: Kvalet ble ganska spännande me sina regn skurar men tillslut så togs det hem av Bruno Spengler före Paul Di Resta och Tom Kristensen. Mattias lyckades inte göra så bra tid i det blöta underlaget utan slutade på en 4:e plats men hans värsta konkurrent Timo Scheider startar först som 16:e man så fördel Mattias iaf.

Sverige: Tycker sverige spelade bra framförallt i första och hade en del chanser men inga riktigt bra. Dock är ju danskarna farliga som fick många bra spelvändningar på kanterna. I andra så va det mycket kamp från båda hållen och sverige hade 2 bollar i nät men första va offside och andra så va nog bollen över linjen men riktigt svårt att se. Men sen kom dropslage då danskarna gjorde 1-0 och nu känns det kört att gå vidare men allt kan hända. Får hoppas Ungern kan ta poäng mot Portugal. Det blev ingen hjälp från ungern så det lär vara kört helt nu för Portugal vann ikväll med 3-0 mot ungern så nu står hoppet till malta.

Indycar: Sista racet för säsongen kördes på Homestead banan och det var en kamp mallan topp 3 som alla kunde ta hem titeln. Det är också första gången i historien som ett Indycar race körs helt utan gul flaggor. Racet hade även en snitt hastighet på över 200 mph och det är det snabbaste racet i indycar historien också. Vann dagens race gjorde Dario Franchitti före Briscoe och Dixon. Danica körde ihop i depån och slutade på en 19:e plats. Totalt så vann Franchitti före Dixon och Briscoe. Danica slutade 5:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar