torsdag 8 oktober 2009

Dagens Bajen

Det är amatörmässigt" Hammarby döms till böter på 105 000 kronor för de olika läktarincidenterna i samband med matcherna mot IFK Göteborg 20 september, Gais 23 september, Malmö FF som spelades den 27 september 2009. Klubbens informationschef accepterar bötesbeloppet men är i övrigt starkt kritisk till hur Disciplinnämnden har skött ärendet. – Det är amatörmässigt. Jag är extremt upprörd, säger Urban Rybrink till Sportbladet.

Kaos runt domen Typiskt SvFF å va amatörer så domen går ut i media innan Bajen fått reda på den... Får se vad som stämmer i domen. Men det verkar som om det bara är böter som gäller.

Wanderson frias Som jag trodde SvFF vågade inte dömma korrekt enligt de regler som finns... Uselt men inte annat att vänta av ett gäng amatörer... Dags å byta ut hela SvFF...

Hammarbys anmälan i "Wanderson-fallet" behandlas inte Varför blir man inte förvånad... Det är ju amatörer som håller på med lek i en sandlåda...

Sammanlagt 105 000 kronor i böter för Hammarby Inte bra för en redan ansträngd ekonomi. Jag gillar bengaler men är det förbjudet så är det bara att rätta sig efter det. Drabbar ju bara Bajen annars.

"Beklagligt att disciplinnämnden inte delar upp domen" En bunt amatörer i disciplinnämden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar