söndag 16 augusti 2009

Dagens Sport

DTM: Va ett ganska trist å lugnt race där det inte hände så mycket. Mattias bevakade sin 3: plats hela race. Totalt så leder nu Sceider me 1 poäng före Mattias.

MotoGP: Rossi vann racet riktigt lätt. Han leder nu vm stort med 50 poäng.

Friidrotts VM: 100 meters finalen avgjordes precis som jag trodde med att Bolt krossade dom andra och värdsrekordet till 9.58 sekunder.

Nascar: Kördes ikväll på Michigan med farter upp till typ 200 mph. Men efter 6 varv så blev det återigen regn så loppet stoppades till det torkar upp. Det är 9:onde gången iår som det regnar under ett lopp, så brukar det inte va. Men som tur va torkade det upp fort efter den korta regn skuren. Vann gjorde Brian Vickers och Jeff slutade på en 2:a plats och Montoya på en 19:e plats. Totalt är Jeff 2:a å Montoya 7:a.

Barca: Spelade ikväll mot Athletic Bilbao i Spanska supercupen. Varken Zlatan eller Messi var med. Barca låg under i halvtid med 1 mål men i andra såvände det och matchen slutade 2-1 till Barca. Måla av Xavi i 54:e och Pedro i 68:e.

Everton - Arsenal (1-6) Highlights, EPL, 15.08.09