söndag 16 augusti 2009

Dagens Sport

Bajen: Hasse Backe: ”Jag kan aldrig köpa att det är straff” Håller med Hasse helt och hållet... Hur faaan kunde domaren döma straff i den situationen... Iofs så ville han väll ellos skulle vinna. Sedan fattar jag inte varför dom ger Anders Svensson fördelar... Det ska va lika för alla.

Charlie Davies tvåmålsskytt mot franska mästarna
Kul det börjar bra för Charlie.

Stcc: I första racet blev dahlgren av körd av Flash redan i första kurvan men lyckades ändå ta sig upp till en 6:e plats. Men i andra race så tog han en lätt seger. Totalt leder Bjrök fortfarande.

DTM Kvalet: Blev riktigt spännande kval in till sista sessionen. Mattias körde kanoners i dom 3 första sessionerna men i sista så fick han inte itll det riktigt utan slutade på 3: start position men det är ju ett okej läge inför racet imorgon.

MotoGP: Kvalet: Togs hem av Rossi trots en vupra me några minuter kvar av kvalet. 2:a blev lorentzo å 3:a pedrosa.

Arsenal: Total förnedrade Everton borta med 6-1. Fabregas va riktigt bra i denna match. Får hoppas Gunners kan fortsätta spela som dom gjorde idag.

SpeedwayGP: Det började bra för svenskarna som körde in en hel del poäng i sina första heat men sen gick det mest utför kändes det som för alla 3 blev utslagna i semifinalerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar