lördag 11 juli 2009

Dagens Sport

Stcc: Kval: Pole togs av rustad före stallkollegan Dahlgren. Precis som vanlig är odm snabbast i kvalet i Volvo bilarna.
Race 1: Det vanns ganska lätt av Rustad som ledde från start till mål. Tyvärr fick Dahlgren problem med bilen som slutade driva helt plöstsligt.
Race 2: Vanns av Göransson. Rustads körde riktigt bra och tog sig upp från åttonde startpostition till en andra plats. Tyvärr kom inte Dahlgren till start då Polestar inte han fixa till hans bil efter problemet i första racet.
Totalt så leder Björk på 57 poäng före Rustad på 55. Dahlgren ligger kvar på si 6:e plats med 30 poäng.

F1 Kvalet: Det blev ett dramtaiskt kval då det började regna i Q2 så det blev lite panik för vissa. Pole togs av Webber före Barrichello och Button. Kimi körde in på en 9:e position men iofs hade han näst mest vikt av dom tio första förarna. Men det va kul att se att Hamilton börjar få till bilen, han hade bästa tid i de två sista träningarna så han rullade in på en 5:e plats efter kvalet.

Tour De France: Dagens bergsetapp på uppåt 2400 meters höjd blev en riktigt rolig tillställning då det blev massa utbrytningar direkt efter starten eftersom det va klättring direkt. Vann etappen gjorde SANCHEZ Luis-Leon. Totalt så leder NOCENTINI Rinaldo. Armstrong ligger 3:a åtta sekunder efter. Gustav Larsson ligger på en 34:e plats totalt 6.59 efter ledaren.

Speedway Lag-VM: Tävling 1: Sverige kunde inte rå på Ryssarna utan får köra en race off på torsdag för att ha möjlighet att nå till finalen. Ryssarna vann med 51 poäng före Sverige på andra plats med 47.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar