söndag 12 juli 2009

Dagens Sport

Nascar: Gick i natt på Chicagoland banan ett race på 267 varv eller 400 miles. Vann gjorde Mark Martin för Jeff Gordon och Kasey Kahne. Totalt så leder Tony Stewart före Jeff Gordon.

F1: Ett riktigt kul race där det hände en hel del. Hamilton fick en kanon start men tyvärr fick han punka i första kurvan så han kom sist. Vann gjorde Matrk Webber för första gången i sin karriär efter 130 lopp så va han värkligen värd det. Tåva blev Vettel och trea Massa. För Kimi gick det ju inte så bra för hans fick motorproblem och bröt på varv 34:a.

Tour De France: Kördes återigen uppför Pyrénées bergen och klättrande va denna gång upp på höjder på runt 2100 meter. Ettapen var 160,5 km lång och den vanns av FEDRIGO Pierrick. Totalt så leder fortfarande NOCENTINI Rinaldo. Gustav har klättrat en placering och ligger på en 33:e plats.

Indycar: Kördes ikväll på en statsbana i Toronto. Som vanligt blev det en bunt gulflaggor då det är så tajt till murarna på en bana av den här typen. Vann gjorde Dario Franchitti. Danica rullade in på 6:e plats. Totalt så leder Dario Franchitti på 347 poäng. Danica ligger på 5:e plats med sina 269 poäng.