lördag 25 juli 2009

Dagens Sport

F1 Kvalet: Helt klart det jämnaste kvalet på länge då det va många förare som va med och slogs om poleposition. Men i Q2 så gjorde massa en fet crash när han fick en fjäder i huvudet å körde rakt av i kurva 4:a så det blev förseningar. Det blev lika jämnt i q3 och pole togs av Alonso före Vettel och Webber. Hamilton 4:a å Kimi 7:a, Massa blev kvar på 10:e då han inte kom ut i Q3. Får se om han kommer köra racet i morgon. Kommer bli spännande race då är många fler osm kan vinna nu.

MotoGP Kvalet: Rossi tog som ganska självklart hem kvalet med några hundradelar till godo på Pedrosa, Lorentzo och Stoner. Mika Kallio kvalade in som 11:a får hoppas han får till det i racet imorgon. Känns som alla fyra tät gubbar har chans på segern imorgon.

Tour De France: Näst sista etappen avgjordes uppför berget Mopunt Ventoux. Eurosport snackar om typ över 1 miljoner personer i publiken på väg upp för det berget, snacka mycket folk som vill se dom cykla uppför. Blev en riktigt rolig backe då det blev attaker hela tiden från alla håll så det hände verkligen mycket. Det va även en grym vind som ibalnd va uppe i 41km/h i motvind det blir ju ännu tyngre då. Bröderna schleck va dom klart attak villigaste i backen. Detta är när cykling är som bäst.

Barcelona: I princip klart nu, Att Zlatan går till Barca. Synd bara att Etoo går åt andra åhller hade ju varit bra att ha kvar honom också. Blir intressan me Zlatan, Messi och Henry på Topp :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar