måndag 27 juli 2009

Dagens Sport

F1: I ett race där det hände ganska mycket så lyckades Hamilton ta sin första seger för säsongen följd av Kimi och Webber. Riktigt kul nu när KERS bilarna börjar komma igång och få nytta av KERS framförallt i starten och vid omkörningar. Det kommer bli en intressant avslutning på säsongen nu när många fler bilar kan vinna igen.

MotoGP: I ett race som blev mycket intressant i det halv regninga vädret så vann Dovizioso före Edwards och De Puniet. Rossi kunde trots en vurpa rulla in på en 5:e plats. Hanns värsta konkurrenter Stoner kom 14:e och Lorentzo vurpade och kom inte igen.

Tour De France: Som väntat så ruillade bara klungan med cyklisterna omkring ganska lugnt in till Champs-Élysées där dom rullade i mål efter så där 4:a timmar. Vann hela Toruen gjorde Contador som sett piggast ut av alla under hela tävlingen, 2:a blev Andy Schleck och 3:a blev Lance Armstrong som gjorde comeback efter så där 3.5 år frånvaro från sporten.

Nascar: Montoya ledde länge racet på The Brickyard men kunde inte riktigt hålla ihop det utan Jimmie Johnson vann loppet. Jeff rullade in på en helt okej 9:e plats men tappar poäng till Stewart som slutade 3:a.

Indycar: Kördes i natt på Edmonton City Centre Airport Race. Det vanns av Will Power. Danica kom bara 11:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar