söndag 19 april 2009

Nascar, 10-mila, F1 och Roma

Nascar: Körde Subway Fresh Fit 500, Race 8/36 @ Phoenix International Raceway. Vann gjorde Mark Martin och Jeff Gordon blev bara 25:e man ett varv efter. Men han leder fortfarande hela serien på 1154 poäng det är 162 före 2:an Jimmie Johnson.

10-mila: Vann gjorde Kristiansand OK 1 före Kalevan Rasti 1 och OK Linné 1. OK Södertörns herrar kom på 241:a plats.

F1: Lite trist att racets första 8:a var körde efter säkerhetsbil. Vi snackar ju proffs så dom borde ju kunna köra i regn ;-) Vettel ledde från start till mål. Han gillar verkligen å köra i regn. Kimi kom bara på 10:a.

Roma: Spelade hemma mot Lecce. Roma gjorde mål i 3:e minuten Totti är framme på returen från en frispark av Babtista. Bra start för Roma. 2-0 i den 13:e minuten av Brighi. i 59:e så får Roma en felaktigt dömd straff trots domaren står typ 2 meter ifrån när Babtista ramlar. Totti sätter säkert straffen i mål. 3-0. Matchen slutade 3-2 till Roma.