lördag 18 april 2009

F1 Kvalet, 10-mila, FA Cup Semi och Barca

F1 Kvalet: Gick ju iaf bättre denna gång för Kimi som denna helg kör utan KERS. Han slutade på 8:e plats så det är ju en förbättring mot tidigare. Pole tog Vettel före Alonso och Webber.

10-mila: Damklassen vanns av Halden före Domnarvet och Turun Suunnistajat. Herrarnas tävling drar igång 2130 ikväll. Långa natten är i år 18 km lång å beräknas starta typ 0230 inatt. OK Södertörns damer slutade på 91:a plats.

FA Cup Semi: Arsenal mötte Chelsea på Webley. I den 84.e minuten så rycker tyvärr drogba sig fri i möte me silvestre å fabianski har ingen cjans när han blir rundad. Arsenal får konsentrera sig på å försöka ta hem champions league men det lär ju bli svårt me barcelona i storform, nu när det är kört me både ligan å cupen. Matchen sluta 2-1 till chelsea.
1-0 T.Walcott 18′

Barca: Spelade borta mot Getafe... i 19:e minuten så gör Messi mål på en bra pass av Xavi. Getafe har inte typ fått låna bollen alls hittills i matchen. Messi borde haft straff i 39:e men inte enligt domaren... I andra så kom inte Barca riktigt upp i samma klass som i första. Messi hade en boll i nätet i 80:e men det blev felaktigt avvinkat för offside... Dags domarna lär sig se offsider bättre... Det ska va när bollen slås å det e bättre å fria än å fälla om offsiden är tveksam blir ju roligare matcher då. Etoo hade en boll i stolpen i 90:e. 3 blev 3 enkla poäng till ett Barca som tog det lugnt i andra så matchen sluta 1-0 till Barca.