söndag 25 april 2010

Dagens Sport

DTM: Gick ganska okej för ekström trots teamet klantade sig å tog in han ett varv för tidigt så han blev tvingad att göra ett 3:e depåstopp. Trots det så slutade han på en 6:e plats om dom inte klantat sig hade Ekström vunnit racet för han va snabbast på banan. Vann gjorde Pafett före Spengler å Green alla i merca.

STCC: Kördes idag ihop med DTC å skadinaviska cupen (STC) på Jylandsringen i danmark. Det gick ju skapligt för Dahlgren som tog en 4:e å 2:a plats i de två racen och det innebär totalledning i både stcc och stc. Hans team kollega rustad vann första racet men i andra gick bilen sönder i en närkamp. Så han e totalt 3:a. Sjäklart leder Polestar märkes mästerskapet också.

Roma: Tog ikväll emot Sampdoria hemma på olimpico. Synd den inte visades på TV men najs Kanal5 play visade den helt gratis på webben. Roma tog ledningen genom Totti i den 15:e. Men sen gick det sämre Sampdoria både kvitterade och tog ledningen så det blev tyävrr torsk för Roma med 2-1 så nu leder Inter me 2 poäng så nu känns det svårt att ta hem ligan om inte Inter torskar nån match.

Nascar: Kördes ikväll på talladega superspeedway. En riktigt snabb tri-oval på hela 2.66 Miles med farter på uppåt 320 km/h. Racet flöt på väldigt bra å snabbt men sen när det typ va 10:e varv kvar kom the big one med massa bilar osm craschar å det blev en riktigt röra. Å det blev även ytterligare en crasch vid omstarten. Å det blev även en till vid den 3:e omstarten. Snacka rörigt slut på racet. Så Jeff slutade bara på en 22:a plats eftersom han va inblandad i den näst sista craschen. Vann gjorde Harvick. Fakta på loppet, Laps: 200 of 188, Time: 3:32:44, Cautions/Laps: 8/32, Leaders: 29, Lead Changes: 89, Cars: Started: 43 | Running: 42 | Lead Lap: 24 Average Speed: 150.591 mph.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar