lördag 3 april 2010

Dagens Sport

F1 Kvalet: I ett riktigt kaos kval där många favoriter som åkte ut redan i Q1 då dom bara satt i depån å trodde regnet skulle minska men det blev tvärtom så dom lyckades inte sätta en bra tid. Några av de utslagan Massa, Alonso, Hamilton å Button åkte ur i Q2. Kvalet togs hem av Webber före Rosberg och Vettel så Redbull lär bli svårslagna i racet imorgon. Vi får väll se om det även blir regn under racet för då vet man ju aldrig hur det kommer sluta.

Roma: Hade borta match mot Bari och spelad okej men dom gör ju inte direkt så många mål längre men det räckte ju med ett mål av Vucinic i 19:e. Se det nedan.


Arsenal: Hade riktigt svårt hemma mot Wolwes att sätta in bollen i mål. Trots 25 avslut på mål så kunde Gunners inte avgöra förens i 95:e då ben Bendtner kunde nicka in 1-0 påfint inlägg av Sagna. Se målet nedan.

Arsenal 1 - 0 Wolverhampton
Uploaded by nongcream7. - Check out more sports and extreme sports videos.

Barcleona: Hade som väntat total lekstuga hemma mot Bilbao och vann enkelt med hela 4-1. Zlatan drog tyvärr på sig en sträckning på uppvärmningen och kunde inte lira men hoppas han kan litra på tisdag mot Arsenal. Barcas mål av Jeffrén 27, Bojan 40, Bojan 59 och Messi 67. Se dom nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar