lördag 27 mars 2010

Dagens Sport

F1: Kvalet tog hem ganska väntat av en Rebbull bil. Denna gång va det Vettel som tog pole före Webber och Alonso på 3:e. Veti nte riktigt vem jag ska heja på nu när Kimi inte kör.

Arsenal: Spelade borta mot Birmingham. Det va en mycket jämn match där Gunnersi nte kom upp i topp form men det blev iaf 1 poäng i bakaget då matchen lsutate 1-1 efter först Nasri 81 gjort mål för Gunners men så i 92:a så kvitterade tyvärr hemma laget. Gunners är fortfarande 3 poäng efter Chelski å 1 poäng efter united osm dock har en match mindre spela. Nasri´s mål nedan.

Roma: Tog emot inter hamm på olimpico. Det va roma som spelade bäst i första å kändes ett steg heter än inter och det blev även Roma som tog ledningen efter första halvlek genom mål av De Rossi i 17:e minuten. Å tyvärr så fick Inter med sig ett offside mål när 3 spelare är offside typsikt domaren å gynna skit gänget Inter... Domaren måste ju faaan våga dömma när 3 spelare är offside... Skönt Roma snabbt kunde göra ett nytt ledningsmål efter det felaktiga odmslute. Det Va Toni som gjorde det i 73:e. Så jädra najs det blev seger för Roma me 2-1 som nu bara är 1 poäng bakom inter så nu blir det kamp om liga titeln. Romas mål nedan.

Barcelona: Spelade ikväll borta mot Mallis ikväll. Barca spelade okej utan att förta sig och vann med 1-0 genom mål av Ibra i 63:e minuten. Får hoppas real torskar imorgon. Ibra´s mål nedan.