lördag 6 mars 2010

Dagens Bajen och Dagens Sport

Bajen Fotboll: Hade idag träningsmatch borta mot Assyriska och Bajen spelade stabilt trots dominans första 15-20 i andra så lyckas sedan assyriska göra 2 snabba mål efter ett dubbelbyte men matchen slutar ändå 2-2 så det är helt okej. Direktrapport

Bajen Bandy: Efter en jämn första halvlek som slutade 2-2 så tog Bajen ett stadigt grepp om matchen och spelade riktigt bra och stabilt och gjorde samtidigt några mål så det blev en ganska komfortabel seger tillslut med 5-3 i den första semifinalen mot Villa-Lidköping. Mycket va tack vare Bajens målvakt Nordgaard som gjorde en hel del kvalifierade räddningar.

Bajen Handboll: Vann borta mot Malmö i en hängmatch och det va me besked den slutade med 33-21. Bajen har verkligen hittat formen lagom till slutspelet som dom troligtvis klarar sig till efter denna seger.

Arsenal: Hade match hemma mot Burnley och vann den med ett okej spel som vanligt men dom övertygade inte och det måste dom om det ska finnas chans på titeln. Målen av Fabregas 34, Walcott 60 och Arshavin 94. Målen nedan.


Barcelona: Spelade borta mot almeria i spanska ligan. Bara vinst som räknas då real bara är 2 poäng efter. Men tyvärr så fick barca bara oavgjort trots typ 70-30 i bollinnehav. Men lite beror på att bara fick zlatan utvisad med en halvtimme kvar och även pep blev uppvisad på läktaren redan i första. Så nu lär ju real ta in på barca om dom nu inte torskar mot sevilla hemma. Matchen slutade 2-2 å barcas mål av Messi i 42:a å Messi igen i 66:e. Målen nedan.



Roma: Mötte Milan på hemmaplan i en mycket svårt match i serie a. Matchen slutade oavgjort med 0-0 i en mycket tät och välspelade match. Men sett till hela matchen så var milan det bättre laget men skönt roma kunde klara 0-0.

1 kommentar: