onsdag 17 februari 2010

Dagens Bajen och Dagens Sport

Bajen Handboll: Tyvärr torskade dom borta mot trott med 27-23 och det va ju inte ås himla bra då dom ligger så nära att missa slutspelet på sin 8:e plats. Men vi hoppas ju dom ska klara av att hålla sig ovanför slutspels linjen.

Bajen Fotboll: Synd inte Bajen har råd just nu att ta hem Eguren igen då han är fri attgå vart han vill men inte mycket å göra åt om det inte kan dyka upp någon stor sponsor som betalar hans lön. läs mer Hammarby visste om Egurens situation: "Men han är inte på vår nivå"

Arsenal: Äntligen så är Champions League igång igen och Arsenal mötte idag Porto borta. Dock saknas det hela sju spelare i gunners inför matchen läs mer på Sju spelare missar Arsenals CL-match. I 11:e minuten så gör Porto 1-0 men det är ett rejält misstag av Fabianski i Arsenal målet osm i princip puttar in bollen åt port på ett skott som han bara ska ta. I 18:e så kvitterar Gunners efter en härna av Cesc som Rosiky passar fram till Sol Campbell som nickar i mål i hans första match från start sen återkomsten till Arsenal. I 52:a så får Proto en frispark då Martin Hansson some dömer tycker campbell gör en hemåt pass till målvakten och Proto slår denna snabbt så det blir mål (2-1). Lite klantigt av Fabianski att inte bara sparka bort bollen istället för att ta upp den med händerna men iofs inte ofta som någon domare vågar döma för den regeln trots man ser mycket klarare hemåt passar ibland. Det slutade 2-1 till Porto men tippar på Gunners vinner ganska lätt hemma i returen. Campbells mål nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar