lördag 27 februari 2010

Dagens Bajen och Dagens Sport

Bajen Fotboll: Hade idag träningsmatch hemma mot Väsby United och den vann dom ganska enkelt med 5-1. Det har ju gått bra i alla träningsmatcher hittils så får hoppas det kommer rulla på lika bra när serien drar igång.

Bajen Bandy: Spelade i eftermiddags den 3:e kvartsfinalen mot sirius hemma på zinken. Inte det bästa vädret med runt nollgradigt. Det blev en jämn match som Bajen vann med 4-3. Så nu efter 3 kvartsfinaler så står det 2-1 i matcher till Bajen som nu kan ta hem det i nästa borta på studenternas men det kan bli svårt för sirius har varit ruskigt starka hemma iår.

Arsenal: Spelade ikväll borta mot Stoke och det va hemma laget som började bäst me ett mål på ett långt inkast i 8:e minuten men arsenal är det lag som har mest boll och kontrollerar matchen och i 32:a så kan bendtner göra 1-1. I den 66:e minuten så gör en stoke spelare en riktigt ful kapning av Ramesy som tyvärr bryter det högra underbenet å lär bli borta lääääänge. Stoke får sedan spela med en man mindre. Arsenal trummar på som vanligt och har lite tur i den 90:e minuten då de får en straff för hands på stoke back och den sötter fabregas i högra hörnet men sörensen är nästan på den. Sen ökar arsenal på i den 94:e genom Vermalen som slår i bollen i helt öppet mål å passen så klart från Fabregas. Matchen slutade 3-1. Skräckskada på Arsenals talang Målen nedan.

Barcelona: Spelade hemma mot Malaga och det blev svårare än väntat för malaga spelade riktigt bra försvarsspel. Barca dominerade bollinnehavet med 72-28 men malaga spelade ändå bra men Barca kunde till lsut vinna med 2-1 och fick även ett mål av Zlatan bortdömt för lite kunff men kändes fel. Målen av Pedro i 69:e och Messi i 84:e. Målen nedan.