tisdag 23 februari 2010

Dagens Bajen och Dagens Sport

Bajen Bandy: Som valt att möta sirius i kvartsfinalen och det kanske inte va det bästa valet för ikväll blev det torsk borta på studenternas med 5-3. Men det är ju bäst av 5 så det är ju lugnt än. Matchrapport

Champions League: Barca som ikväll spelade borta mot Stuttgart började sådär och låg under mot ett riktigt bra försvarande hemma lag med 1-0 efter första halvlek. Målet kom på en omställning då barca tappa boll högt upp i banan. Efter att stuttgart dominerat i första halvlek så började Barca bättre i andra och zlatan gjorde 1-1 i 52:a efter en hörna och retur på hans egna skott på målvakten som han sen stöter in. Matchen slutade 1-1 å det får Barca va nöjda me för Stuttgart spelade riktigt bra. Målet nedan.