söndag 29 november 2009

Dagens Sport

Roma: Hade idag borta match mot Atalanta. Det va en riktigt jämn match som jag fick se på webben då ingen svensk kanal visade den. Roma vann till slut med 2-1. Målen av Vucinic 44 och Perrotta 64. Higlights nedan.

Arsenal: Spelade en riktigt svår match hemma mot chelsea. Gunners började matchen riktgt bra och pressade chelsea men lyckades tyvärr inte göra mål å sen kom dråpslaget då chelsea gjorde 0-1 och 0-2 precis innan halvtid. Sett till hela matchen va Gunners det bättre laget men det är ju målen som räknas. Det blev till slut 3-0 till Chelsea där resultate inte säger något om hur matchen var. Van Persie hade behövts idag men han är ju skadad ett tag framöver. Blytungt för Arsenal – fyra månader för van Persie

Barcelona - El ´Clásico: Såp jävla grymt. Måste ned å kolla El Clásico nåndag.

Det blev som man förväntade sig en riktigt bra match med mycket bra spel och kamp. Va Barca som va det bästa laget i första halvlek. 0-0 slutade första men typ 5 minuter efter det Zlatan blev inbytt i andra så gjorde han 1-0 klockrent i 56:e på en kanon pass från Dani Alves. Men i 63:e så blir Sergio Busquets utvisad efter isn andra varning, klantigt å ta bollen med handen när man redan har en varning. dom sista typ 15-20 minutrarna så spelade Barca säkert bara och höll mycket boll och tog det allmänt lugnt bara för att få ned tempot i matchen nu när dom är en man mindre. I 89:e åker sen en realspelaren Lass ut efter en ful tackling på Xavi. Zlatans mål nedan.

Känns som Zlatan tagit ytterliggare ett steg på karriärstegen efter det han flyttat till Barca. Nu avgör han ju en riktigt viktig match. Väntar bara på han ska avgöra matcher i champions league också.