söndag 8 november 2009

Dagens Sport och Dagens Bajen

Bajen: Kan bli tungt för Bajen om både Helg och Emil drar. Men får hoppas ledningen har en bra plan.
Allsvenskt intresse för Hammarbys Helg
Emil Johansson på väg bort: "Hoppas få det klart före jul"

MotoGP: Då stonet vuprade på uppvärmningsvarvet så blev det en lätt seger för Pedrsoa som kunde rulla iväg i täten direkt. ":a blev Rossi och 3:a Lorentzo. Det va sista racet för säsongen men allt va ju redan klart sen tidigare. Rossi tar hem titeln.

Roma: Hade ikväll en svår borta match mot Inter. Roma tog ledningen men inte kunde kvittera så matchen slutade 1-1. Tycker dock Roma va det bättre laget sett hela matchen igenom. Romas mål av Vucinic i 13:e. Målet nedan.


Nascar: Körde ikväll dickies 500 på exas Motor Speedway det va Race 34 of 36 så det är nära slut på säsongen och det jämnade till sig ännu mer i toppen nu då jimmie johnson redan på 4:e varvet fick en knuff och tvingade in i garaget för att laga ihop sin bil så han slutade till slut på en 38:e plats. Vann gjorde Kurt Bush före Danny Hamlin och Matt Kenseth. Jeff slutade på en 13:e plats och Mopntoya på en 37:e. Totalt så är Jimmie etta med 73 poäng före Mark Martin och 112 för Jeff och Montoya 6:a. Blir spännande de 2 avslutande racen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar