söndag 22 november 2009

Dagens Sport och Dagens Bajen

WTCC: Säsongens sista race körde på Macau banan och det gick ju inte såbra för Rydell som slutade 10:a i första loppet och 11:a i det andra så totalt slutade han på en 7:e plats inte så bra som han hoppats på. Gabriele Tarquini vann förar vm och seat tillverkar vm. WTCC Säsongen slut - SEAT Världsmästare!

Barcelona: ”Jag har ingen bra känsla” För står Pep för Barca har följande spelare troligtvis borta nästa viktiga vecka. Yaya Touré och Eric Abidal har svininfluensa antagligen Rafa Marquez också. Zlatan Ibrahimovic är skadad i låret och fanns inte med i truppen i går. Leo Messi har en muskelskada i låret och är borta från mötet med Inter.

Bajen Handboll: Tog emot Lindesberg hemma i eriksdalshallen och däre vann man med 31-26 (17-11). Bajen ligger nu på en 9:e plats i tabellen.

Roma: Hade idag lekstuga hemma mot Bari eller rättare sagt det va Totti show från början till slut. Han gjorde ett äkta hattrick i första. Målen gjordes i 7:e, 14:e och 28:e minuten. Kanske detta är vändningen för Roma. The Totti show på Olimpico – hattrick på 20 minuter Higlights från matchen nedan.


Nascar: Sista racet för säsongen kördes ikväll på homestead banan i Miami. Racet vanns av Denny Hamlin. Jeff Gordon slutade på en 6:e plats och Montoya på en 38:e plats. Totalt så vann Jimmie Johnson på 6652 poäng 141 före 2:a Mark Martin. Jeff slutade på en 3:e plats 179 poäng efter och Montoya på en 8:e plats 400 poäng efter totalsegraren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar