söndag 25 oktober 2009

Dagens Sport

MotoGP: Dagens race kördes på vått underlag då det kom en riktigt åskskur över sepang banan precis innan start. Rossi körde ett lugnt race och tog inga stora risket alls då han kunde säkra titeln idag och det gjorde han för Loretzo vann inte utan kom efter Rossi i mål. Mot stoner fanns inget att göra som totalt dominerade racet och vann super lätt me typ 14 sekunder. Grattis Rossi till 7:e titeln i stora klassen och nionde totalt me 125 å 250 titlarna.

DTM: Dagens race på Hockenheim blev riktigt spännande. Ekström och Paffet hade ett riktigt batalj dom första varven innan till slut Mattias kunde ta sig förbi igen men sedan fick han problem då det i bataljet med Paffet så hade Mattias kylare gått sönder så han bröt på 5:e varvet, trist. Mästare totalt blev Timo Scheider och Mattias slutade på en 5:e plats. Han har haft för mycket otur iår för att riktigt kunna utmana för titeln. Bara att komma igen nästa år för honom.

Roma: Torskade idag hemma mot Livorno. Inte bra alls känns som det inte fungerar för Roma precis som för Bajen. Dom har ingen tur med sig. Något måste göras tränaren är bytt men spelet kanske måste förändras också.

WRC: Hirvonen klanta sig på ss15 och tappade 1 minut så nu blev den där jädra fransosen Loeb världsmästare igen med 1 poäng tillgodo till Hirvonen. Petter blev 4:a i racet och totalt landade han på en 5:e plats.

Arsenal: Kändes som om Gunners hade hela matchen efter att varit i ledningen efter första med 2-0 men icke Westham lyckades kvittera på en tveksam straff men iofs klantigt av Gunners att slappna av efter första. Arsenals mål nedan:

Robin Van Persie, 16

William Gallas, 37

Barcelona: Hade ikväll lekstuga hemma mot Zaragoza och vann enkelt med 6-1. Barca fullständigt spelade ut Zaragosa och både zlatan och Keita va på riktigt mål humör.
Målen gjordes av följande: Keita 24:e, Ibrahimovic 29:e, Keita 41:a, Ibrahimovic 56:e, Messi 80:e och Keita 86:e. Nu ska dom bara spela likadant i Champions League så ska det gå bra där me. Kan inte Bajen lira så här så skulle odm inte ha problem att hänga kvar ;-).
Zlatans mål nedan:



Nascar: Kördes idag på en 0,5 miles oval i Martinsville över 500 varv. Banan har en riktigt trång depå med flera pits i kurvan så det är svårt för förarna att ta sig in och ur sina depå rutor. Det blev ett race med många gul flaggor men så brukar det ju va på små ovalerna. Vann gjorde Denny Hamlin före Jimmie Johnsson, Montoya 3:a och Jeff 5:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar