lördag 31 oktober 2009

Dagens Sport

WTCC Kvalet: Rickard körde ett bra kval och lyckades kvala in på en 10:ende plats ca 1 tiondel efter pole mannen Gabriele TARQUINI. Så han har ju en bra utgångs position inför morgondagens race. Får hoppas att inget strul ställer till det igen för Rickard som det gjort i de senaste loppen.

F1 Kvalet: Hamilton var totalt överlägsen i alla delar av kvalet och tog lätt pole före Vettel och Webber. Fattar inte vad som tagit åt mclaren och hamilton. Sjukt bra bil har dom fått till inför morgondagens race. För Kimi gick det inget vidare utan han blev utslagen efter Q2 och får starta från en blygsam 11:e plats.

Arsenal: Spelade i dag ett London derby mot Tottenhamn och dessa har Gunners inte torskat på 26 matcher så stor fördel Gunners och vilken match det ble i Arsenal ögon. Dom totalt dominerade matchen och förnedrade Tottenhamn och vann till slut med hela 3-0. Gunners mål av Van Persie i 42:a, Fabregas i 43:e och Van Persie i 60:e. Highlights nedan.


Barcelona: Spelade borta mot Osasuna. Barca ställde upp me vad jag tycker är världens bästa anfall, Iniesta, Messi och Zlatan kan ju iofs bli ännu lite bättre när Henry är hel och i sin gamla form. Barca hade mest boll i hela matchen men hade det riktigt svårt iaf men till slut så kunde dom göra ett mål och det var Keita som gjorde det i 72:a men när man trodde det ksulle bli seger så lyckades osasuna trycka in 1-1 i 93:e dock på ett självmål. Det blev rörigt i barca försvaret och det tog osasuna tillvara på. Barca leder ändå la liga men nu bara 1 poäng före real. Keita´s mål nedan.


TIO anledningar att se Barcelona Kan bara hålla med. Alla anledningarna är helt rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar