söndag 4 oktober 2009

Dagens Sport och Dagens Bajen

F1: Vettel ledde hela racet från start till mål och utklassade de andra förarna totalt. Tror dock det blir svårt för honbom å ta hem titeln iaf då det bara återstår 2 race och han är 16 poäng efter Button. 2:a blev Trulli och 3:a Hamilton. Kimi rullade in på en 4:e och Fisichella på en 12:e.

Arsenal: Tog en riktigt lätt seger hemma mot Blackburn när odm krossade dessa med 6-2 hemma på emirates i eftermiddags. Målen av Vermaelen i 17:e, Van Persie i 33:e, Arshavin i 37:e, Fabregas i 57:e, Walcott i 75:e och Bendtner i 89:e. Highlights nedan.

Roma: Vann hemma mot Napoli med 2-1. Båda målen av Totti i 37:e och 63:e. Synd bara Totti skadade sig å blir borta i ca 2 veckor. Målen nedan.

MotoGP: Lorentzo vann dagens race överläset före Stoner och Pedrosa. Rossi lsutade på en 4:e plats hela 23 sekunder efter sin stallkamrat inte så vanligt det. Racet kördes på Estoril banan i Portugal.

WRC: Kördes denna helg i Spaninen och vann gjorde Loeb före sin stallkamrat Sordo och Hirvonen. Petter slutade på en bra 4:e plats i sin cittra. Hirvonen leder fortfarande totalt men bara 1 poäng före Loeb och det är bara en tävling kvar på säsongen så det kommer bli spännande.

Bajen Handboll: Bajen vann borta mot Guif med 36-34 i Handbollens Elitserie. Bajen ligger nu på en 5:e plats i tabellen.

Nascar: Price Chopper 400, från Kansas Speedway i Kansas City. Det va en riktigt kamp om seger nmellan Stewart och Jeff dom sista typ 20 varven men Stewart drog det längsta strået å vann med 8 tiondelar för Jeff. Montoya slutade på en bra 4:e plats. Totalt är Jeff 7:a å Montoya 3:a.