lördag 19 september 2009

Dagens Sport

Indycar: Kördes i natt på Montegi ring i Japan. Racet vanns av Scott Dixon. Danica kom på en 6:e plats och ligger totalt på en 5:e plats.

DTM Kvalet: Mattias lyckades inte får till ett perfekt varv i 3:e omången så han kommer få starta från position 7 imorgon. Tom Kristensen tog hem den sista delen i kvalet som är en shotout mellan dom fyra bästa som då kör ett varv var.

Vuelta a España: Dagens tempo etapp på 26 km vanns av David Millar. Fredrik Kessiakoff kom på en bra 13:e plats. Totalt så leder Valverde med 57 sekunder så det lär bli han som tar slut segern då bara sista etappen på madrids gator återstår.

Arsenal: Spelade fullständigt ut wigan i första och ledde efter den me 1-0 på mål av vermaelen. Några moinuter in i andra så får vermaelen till en riktigt bra träff och sätter 2-0 till Gunners. I 58:e så trycker Eduardo eller Eboue in 3-0. Gunners spelar kanon bra och Wigan har ingen chans. I 90:e så gör Fabregas 4-0. Riktig bra spel av Arsenal som verkar på g nu och det behövs.

Barcelona: Startade me följande lag: Valdés - Alves, Piqué, Tjigrinskij, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Ibrahimovic, Henry.
Vilken start av Barca fett bra skott av Henry i 1:a minuten i ribban precis vid krysset å sen 1-0 i andra minuten av Zlatan på kanon passa av sergio. Messi gör 2-0 i 16:e på en kanon pass bakom athleticos backlinje från xavi. Satan va Barca e bra. 3-0 i 30:e av Dani Alves på en kanon bra lagd frispark som går stolpe in. 41:a så blir det 4-0 av Keita på bra spel från Zlatan å från kung Messi som gör tunnel å leker. Zlatan borde haft straff i 43:e minuten som jag ser det men domaren friade. Matchen slutade tillslut 5-2 till Barca osm tog det betydligt lugnare i andra.

Messis pris: 2,5 miljarder kronor Najs Messi har förläng kontaktet till 2016 med Barca.