lördag 26 september 2009

Dagens Sport

STCC: Sista racet för säsongen är det och det avgörs på Mantorp.
Kvalet togs nästan som vanligt hem av Robban Dahlgren trots han körda av i första kval delen. Men han fick en bestraffning och fick starta 11:a.
Race 1 Vanns av Rustad före Rudholm och Göransson. Robban körde upp sig till en 5:e plats. Synda han alltid råkar ut för nåt för han är ju ruskigt snabb i racen.
Race 2 Det blev en crash i andra kurvan då göransson fick sig en knuff av björk ut i gräset å sen torpederade in han rakt i björk, rudholm och flash där alla utom rudholm blev stående. Dahlgren dominerade totalt och hans team kollega Rustad tog en 5:e plats som räckte till total segern i STCC och Volvo vinner även team mästerskapet totalt. Mycket kan hända i sista racet. Det är volvos första total seger sedan 1997 så det va verkligen på tiden.

F1-kvalet: Pole togs av Hamilton före Vettel och Rosberg. Kimi lyckades inte ta sig till q 3 utan får starta från en 13:e plats. Det är snack om regn till racet imorgon och då kan det ju gå hur som helst.

Arsenal: Hade det ganska svårt borta mot Fulham som hade massa chanser men som tur va så räddades gunners av sin tredje målvakt Mannone osm gjorde en kanon match. Gunners kunde ändå vinna med 1-0 på mål av Robin van Persie i 52:a på kanon pass från Fabregas. Målet nedan.


Barcelona: Spelade porta mot Malaga på en riktigt dålig plan för att va spanien. Matchen va mycket tuff å domaren hade inte riktigt kontroll på den. Men barca kunde vinna iaf efter det en nästa precis inbytt Zlatan gjort 1-0 i 39:e och Pique 2-0 i 58:e. Målen nedan.


Speedway GP: Lindgren tog sig inte ens till semifinal så blir jobbigt för honom å behålla sin gp plats till nästa säsong men allt kommer avgöras i sista racet. Johnsson tog sig till semi men där slutade han trea så inge nfinal för honom heller. Vann finalen gjorde Gollob före Andersen och Nicki.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar