söndag 23 augusti 2009

Dagens Sport

Nascar: Kördes ikväll på Bristol speedway en ca 850 meter kort oval bana med 36 graders lutning. Racet kördes över 500 varv i skenet från massa lampor och med dryggt 130000 på läktarna. Vann gjorde Kyle Busch. Jeff slutade på en 23:e plats å Montoya på en 25:e. Det innebär att Jeff trillar ned till en 7:e plats å Juan till en 9:e plats totalt.

F1: Det blev ett ganska trist race där det inte hände så mycket för ens på slutet då hamilton klota å åkte in i depån innan dom va klara så han tappade ledningen han haft från starten till rubens. Så det slutta med att Rubens vann före hamilton och Kimi. Badoer gjorde ju ingen glad i racet eller och kom sist...

Roma: Startade idag ligan med att möta Genoa borta. Tyvärr så torskade Roma me 3-2. romas försvarsspel va inte det bästa så där måste dom skärpa sig. Romas mål gjordes av Taddei 53 och Totti 64. Inte den bästa starten på ligan för Roma.

Barca: Spelade ikväll match 2 i supercup finalen mot Athelic Bilbao hemma på Nou Camp. Barca hade med sig 2-1 från förra söndagens borta match. Messi gör 1-0 till Barca i 50:e minuten på en riktigt bra pass av Zlatan som också fick en kanon pass från Xavi. I 68:e så får Barca en straff som Messi såklart sätter hur lätt som helst i målvaktens vänstra hörn. Zlatan utbytt i 70:onde minuten mot Bojan som direkt tar vara på ett misstag i Athletic´s backlinje och gör enkelt 3-0. Sett till hela matchen så har Zlatan varit riktigt bra precis som Messi. Säsongens första titeln säkrad för Barca :-D