lördag 29 augusti 2009

Dagens Sport

STCC: Kvalet vanns som vnalit av Robban Dahlgren i sin Volvo C30.
Race 1 Vanns av Robbans stallkamrat Rustad. Dahlgren däremot körde ihop med Göransson och fick tyvärr bryta. Är det inte motorn som går sönbder så råkar han alltid känns det som ut för en incident istället.
Race 2 Vanns också av Rustad som körde upp sig från 8:e startpostion till segern. Robban körd ännu bättre än sin stallkamrat och körde upp sig från 19:e och sista plats till en 4:e.
Totalt så leder Björk fortfarande med 6 poäng för Rustad och Dahlgren är på en 6:e plats.

F1 Kvalet: Pole tog helt oväntat av Fisichella i Force India. Kimi körde in på en 6:e plats men känns som mycket bensin i den ferrarin. Badoer som väntat sist igen. Ferrari ta in en ung förare istället som kan köra bil..

Vueltan: Startade idag me ett tempo lopp på roadracing banan Assen i holland. Ettapen togs hem av Cancellara me 9 sekunder för 2:a Bonen.

Arsenal: Mötte ivkäll United borta på Old Trafford. Det blir en riktigt värdemätare för Gunners. Jaaaaaaaaaaaa Arshavin gör 1-0 till Gunners i 40:e minuten på ett riktigt kanon skott. Detta händer precis när arsenal har börjat pressa på ordentligt annars har det mest svängt fram och tillbaka utan några riktiga chanser. Tyvärr så blev det tillslut torsk för Gunners me 2-1 på ett självmål av Diaby. Det e tyspiskt för tycker Gunners spelade bättre än united men som vnaligt har united tur som även fick en straff till 1-1 målet men den va helt solklar.

Highlights från matchen

MotoGP Kval: Från Indianapolis banan i usa. Gick sådär för Rossi i kvalet men han kunde ändå kvala in på en 3:e plats. Pole tog Pedrosa på sin Repsol Honda och 2:a blev Rossis stallkamrat Lorentzo. Rossi får ju ändå ett bra läge för racet imorgon med start i första ledet.

Speedway GP: Avgjordes ikväll i Danmark på Vojens banan. Lindgren blev utslagen i sin semifinal men Johnsson vann sin och gick till final. Tyvärr så blev finalen avbruten av en vurpa när Johnsson va i ledningen. Efter omstarten så kunde återigenb Johnsson ta starten och efter de 4:a varven så vann Johnsson hela tävlingen riktigt bra gjort trots det svåra underlaget.