onsdag 6 maj 2009

Jaaaaaaa, Forca Barca :-P


Barcelona gör 1-1 i 93e och det är ju mål på borta plan som gäller. Det e Iniesta som gör det och det e Barcas första skott på mål och najs det går in B-). Det va en bra inlägg från alves som når etoo sen messi som passar till målet. Sett till hela matchen hade chelsea dom bästa chanserna men det va barca som hade mest boll och rullade runt lite för mycket dock. Barca hade även fått en felaktigt utvisad men inte hjälpte det för chelsea. Barcas bästa spelare var målvakten
Så jävla najs att Barca gick till final i champions league där får dom möta united. Men ska dom vinna där så måste spelet från ligan tas fram och gärna det som i el clasico.
Det trista va bara efterspelet som chelsea spelarna höll på me å framför allt drogba som skämde ut sig rejält me att klaga på domaren efter slutsignalen på ett riktigt uselt sett. Kan iofs hålla me han lite för domaren missade iaf en solklar hands å straff för chelsea men i sin tur så visade han ut en barca spelare felaktigt. Men han ska ändå inte hålla på... Bara bita i det sura äpplet å inse man torskat å gå av planen på ett värdigt sätt.


1-1 93' Iniesta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar