lördag 16 maj 2009

DTM, MotoGP, Arsenal, WTCC, Roma

DTM Kvalet: Det tog Ekström hem ganska lätt å säkert så nu blir det intressant race imorgon. Hoppas han kan ta hem segern å hela serien i år.
Pole för Ekström

MotoGP Kvalet: Togs hem av Pedrosa 5 tusendelar före 2:an lorentzo å 3:an stoner. Rossi åkte in på 4:e plats så han har bra slagläge inför morgondagens race.

Arsenal: Mötte United borta på Old Trafford. Det va en mycket jämn och tät spelade match mellan de 2 storlagen. Dock fattade jag inte hur arsenal kunde få 5 varningar å united 0 när Gunners inte va fularen än united spelarna. En riktigt hemma domare va det som ville se united säkra ligan idag.

WTCC Kvalet: Gick ju inte så bra för seat då det va någon regel ändring om turbo trycket osm gör att dom tappar typ 50 hästar. Så Rydell blev bara 15:e man i kvalet så får sikta in sig på att komma upp på 8:e så han får pole i andra racet.

Roma: Hade idag hemma match mot Catania. Roma tog ledningen i 12:e minuten på en nick från Perotta, passen från Vucinic. Det står 3-1 efter första. Målen av Vucinic 17:e å Perrotta 31:a. Sen som vanligt denna säsong så tappa roma å i 73.e så kunde catania kvittera till 3-3. Pannuci nickar in 4-3 i 92:a minuten. På en riktigt fint slagen frispark av Pizzaro.