Bajen och Champions League

Bajen: Hade ikväll borta match mot gais i omgång 6 av allsvenskan.
Bajens startelva var följande, 35. Kristoffer Björklund, 2. David Johansson, 3. José Monteiro, 13. Igor Armas, 5. Emil Johansson, 8. Fredrik Söderström, 14. Mikkel Jensen, 6. Louay Chanko, 9. Sebastian Castro-Tello, 15. Nathan Paulse, 10. Charlie Davies. Avbytare: 1. Rami Shaaban, 7. Carlos Gaete Moggia, 11. Freddy Söderberg, 18. Haris Laitinen, 32. Marcus Törnstrand.
Så Skönt att bara höra Bajen klacken även på borta plan. så najs dom är tebax på bortaplan :)
Första: Bajen har dominerat denna halvlek totalt och Nathan gjorde 1-0 i 23:e. Skit osså i 44:e så gör gais mål i typ sitt andra anfall. Det är för simpelt å släppa in sånt mål när man dominerat så totalt och motståndarna bara haft typ 2 målchanser på hela halvleken.
Andra: gais har tagit över lite i andra å har osså gjort 2-1 på ett lång skott som jag tycker Poppen ska ta. In me Rami i målet... 2-2 i 82:a av Castro framspelad av en riktigt bra Emil. Bajen har fortsatt dom bästa chanserna i matchen men måste få bättre kvalitet på avsluten.
Matchen slut det blir 2-2. Bajen hade behövt 3 poäng men bättre med 1 än utan helt.

Arsenal: Började borta i första semifinalen i champions league mot united. Det stod redan efter 17 minuter. Just nu är det Almunia i gunners mål som räddar dem kvar i matchen men den ena kanon räddningen efter den andra. Ganska väntat så lyckades united hålla tätt så matchen sluta 1-0 till dem. Nu gäller för Arsenal att spela bättre i nästa match som går hemma.