tisdag 21 april 2009

Arsenal och Bajen + Målkameror

Arsenal: Spelade borta mot Liverpool. Arshavin gjorde Gunners mål i första perioden i den 36:e minuten i men halvlek som mest handlade om Liverpool. 2 snabba mål av Arshavin i 67:e å 70:e trots att det är Liverpool som spelar bäst men dom slarvade vid båda målen å det tackade Arshavin för. I 90:e så gör Arshavin igen mål på en kontring å en fin pass av Walcott. Sett till hela matchen så var Liverpool det bättre laget. Matchen slutade 4-4. Sjukt bra match man förstår varför det finns 3 engelska lag kvar i Champions League.
36′ [0 : 1] Andrey Arshavin

67′ [2 : 2] Andrey Arshavin

70′ [2 : 3] Andrey Arshavin

90′ [3 : 4] Andrey Arshavin

Bajen: Efter gårdagens derby och Bajens bortdömda mål så är det verkligen dags att införa målkameror inom fotbollen... SFF där har ni något att ta tag i... Det är ett skämt å kalla linjemannen för assisterande domare om dom inte vågar ta egna beslut... Jag satt längre ifrån och såg att bollen va inne det ska faaaan linjemannen också se... Det är hans jobb... Löjligt av Lagrell å bara luta sig åt FIFA kanske skulle våga ta å införa målkameror som första land... Men det är ju inte lika SFF att "våga"