lördag 4 oktober 2008

Sport lördan

Bajen Handboll: Hade hemma match mot Granitas i första matchen i Champions League. Bajen började ganska svagt men efter paus så klev dom ut som ett annat lag och ökade å fick en bra ledning me några bollar som dom inte släppte. Målet är att försöka komma 3:a så får dom forstätta me europa spel men jag hoppas dom kan komma 2:a å gå vidare i champions league slutspelet.

Gunners: Spelade bra men hade svårt att göra mål. Man kan säga att dom hade hela matchen men den slutade till slut 1-1. Dock fick Arsenal ett mål bortdömt felaktigt då bollen inte var över linjen på Walcotts inlägg.

Barca: Total förnedrade Athletico Madrid hemma på Nou Camp. Det stod redan 5-1 efter 28 minuter. Matchen slutade tillslut 6-1 till Barca. Synd bara man inte fick se den live då dom visade NHL hockey istället, kunde ju räckt å visa det på canal plus. Tur den gick i repris senare på natten.

Wtcc: Rydell körde ett bra kval me hjälp av sina team kollegor när dom slipstreamade sig runt på Monza banan å satte 4:a Seat bilar i topp i kvalet. Rydell blev 4:a.

Dtm: Mattias kvalade bra på Le Man och körde in som 3:a inför morgondagens race.

Dagens höjdare: Var Zlatans klack på det ifna inlägget av Adriano.