söndag 21 september 2008

Sporthelgen

Hann ju iaf hem till barca matchen. Då det inte finns alla sportkanaler på landet så har jag ju inte sett så mycket i helgen.
Bajen: Bajen vann lätt borta i handbollen i derbyt mot Tumba. Det sluta 33-23 till Bajen.
Arsenal: vann lätt borta mot bolton me 3-1 och leder nu premier league på 12 poäng före chelasea och liverpool på 11:a. Chelsea fick bara oavgjort hemma mot united.
Roma: vann osså lätt hemma mot regina me 3-0. Roima ligger dock bara 8:a i tabellen.
DTM: Ekström samlade inte ihop några poäng alls denna helg så nu e det helt kört å ta hem mästerskapet för honom.
Barca: Hade som väntat mycket boll å ägde hela matchen borta mot Sporting de Gijon. Xavi gjorde 1-0 till barca i den 27:e på ett fint inlägg av iniesta. 2-0 i 33:e på en hörna som puyol nick skarvade fram till Etoo, det va hans första mål för honom. Direkt i början av andra så göra barca 3-0 i 49:e minuten eller rättare sagt jorge gör självmål. Men i 50:e minuten så reducerar Sporting till 1-3. I 69:e gör iniesta 4-1 på en riktigt kanon pass från messi. 5-1 i 85:e av Messi. I 89:e gör messi 6-1 å sen va matchen slut. Barca hade lekstuga hela matchen igenom. Hoppas dom nu har kommit igång så dom kan klättra upp i topp.