lördag 12 april 2008

Sportlördagen

DTM: Mattias körde riktigt bra i kvalet men kunde inte rå på Timo Scheider så han sluta 2:a i kvalet inför det första racet imorgon.

MotoGP: Rossi kvalade in som 3:e man inför racet imorgon på Grande Premio De Portugal. Hoppas han kan köra bra imorgon dagens race.

Barca: Tyvärr så valde TV4:a att inte använda sig av tv4plus för att visa matchen utan dom väntade me att visa början av matchen tills matchen juve - milan var avgjord, den sluta 3-2 till juve.När man väl fick se matchen så hade barca redan gjort 1-0 redan efter 62 sekunder i första minuten av Etoo. I 43 så dömns ett mål in för recreativo av linjedomaren som jag anser inte är inne. Bollen är inte helt över linjen ser man på reprisen så fel domslut.Bara för barca å öka inför andra. I 48:e minuten fortfarande i första halvlek så har Giovanni en riktigt bra chans men tyvärr så räddas den av hemma målvakten. Messi sitter på bänken :-D hoppas han blir inbytt i andra.Går även rykten att Ronaldinho har gjort klart me milan... Etoo gör precis som i första 42 sekunder in i andra så gör han 2-1 till barca. Messi inbytt i 64:e. 2-2 i 71:a, skit osså. Öka barca. Slut 2-2. Tror ligan e körd för barca nu få sikta in sig på Champions League istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar