lördag 29 mars 2008

Sportlördan

Arsenal: Trots en man mindre i typ 60 minuter av matchen så kunde Arsenal vända ett 2-0 underlägde bort mot bolton till seger med 3-2 på ett själv mål av bolton. Arsenal spelade inte så bra dom första 60 minuterna men sen så kom dom igång å allt stämde å dom spela riktigt bra å målen rulade då in. tyvärr så krossade united aston-viilla hemma så det skiljer fortfarande 6 poäng.

Roma: Det blev bara oavgjort borta mot cagliari. Romas mål gjort av Totti. Hoppas inter torskar senare ikväll. Tyvärr gick inte matchen på någon kanal i sverige, dumma tv4:a.

Barcelona: Barca lekte å ledde redan efter en kvart me 2-0 borta mot Betis. Första målet av bojan sedan henry hållit i bollen länge å passat eto som sköt i ribba å på returen va bojan där. Andra målet av eto på inlägg av iniesta. Men sen i andra så tappa barca allt å betis gjorde 3 raka mål 15 minuter. Så nu får vi hoppas real torskar osså imorgon.

MotoGP: Rossi kvalifiserade sig som 5:a inför morgondagens race.

Nascar: Jeff Gordon kvalifiserade sig som 1:a inför morgondagens race.